Polo & Pan is terug met een nieuwe EP die sinds kort beschikbaar is. ‘Feel Good’ is de opvolger van het internationaal geroemde "Caravelle", het debuutalbum van het Parijse elektro-duo uit 2017 dat dankzij uitmuntende feestnummers als “Canopée” en “Dorothy” goed is voor platina.

Geen betere manier om hun muzikale terugkeer te vieren dan met een grootse internationale tournee die onder andere halt houdt in L’Olympia in Parijs, maar ook...

In de reeks Canvas Curiosa brengt kunsthistoricus Koen De Vos eigenzinnige videoreportages over intrigerende onderwerpen, raadselachtige geschiedenissen en onbekende gebeurtenissen. Elke woensdag komt er een aflevering bij op het YouTube-kanaal van Canvas. Vandaag is dat een toch wel onwaarschijnlijk verhaal over een boek in een Brusselse bibliotheek dat is ingebonden in mensenhuid.

Er circuleren al eeuwen geruchten over, maar ze bestaan écht, boeken met een omslag van mensenhuid. Zelfs in...

2019 zag de release van zijn debuutalbum Piano Piano in een productie van Wouter Van Belle. Een niet aflatende zoektocht naar de puurheid van de melodie. Ze zijn ogenschijnlijk eenvoudig, die melodieën, maar verbergen een diepe rijkdom. Dat merkte ook het grote publiek want via Spotify vond hij al behoorlijk wat bewonderaars en werd beluisterd in 76 verschillende landen... van Amsterdam tot Sidney...

Concreet betekent dit meer dan 500K streams...

Al 5 seizoenen kruipt Thuis-actrice Daphne Paelinck in de huid van Droomprinses. De gelijknamige theatervoorstelling trok meer dan 25.000 bezoekers verspreid over Vlaanderen en speelde In januari voor de allerlaatste keer. Maar nu zorgt corona voor een onverwacht vervolg. Productiehuis De Proefkonijnen herwerkt de voorstelling tot een groot openlucht spektakel dat beleefd kan worden in kleine groepjes.

De veiligheidsraad liet de theaters terug opengaan, maar een theaterproductie opstarten is...

Film Fest Gent organiseert van 22 tot en met 26 juli een reeks gratis filmvertoningen in openlucht onder de noemer 'Hot Summer'. We doen dat in de heerlijke binnentuin van de Gentse Bijlokesite. Zo trapt Film Fest Gent meteen ook het zomerfestival BIJLOKE WONDERLAND op gang.

5x filmvertoningen in openlucht

Film Fest Gent vertoont in de maand juli vijf filmvoorstellingen op groot scherm in open lucht. Gezien de huidige...

Vanaf vandaag kunnen de MNM-luisteraars kijken naar de nieuwe YouTube-reeks The Rise. Daarin volgt MNM twee beloftevolle en getalenteerde jongeren met een passie voor muziek: Dina Ayada en Ilias. Zij banen zich een weg naar de top in de muziekwereld, en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Een verhaal over de dromen, overwinningen en tegenslagen van twee jonge artiesten in hun zoektocht naar succes.

The Rise van Dina...

Vrijdag 17 juli knalt Versari haar derde album de wereld in: Sous La Peau. Deze Franse band combineert chanson in Franse stijl met post-punk en alternatieve rockcomposities. Eerste single 'Des Images' kreeg in twee maanden ruim 11.000 views op YouTube.

  • “Hypnotische post-punk met lef”
  • "Een van de nieuwste post-punkgeluiden van het decennium"
  • "Broeierige zang met donderende baslijn en levendige drums"

Creatieve songwriter
Zelf omschrijft het trio...

Van 6 tot en met 17 juli staat radiostation KINK 12 dagen lang in het teken van de 1000 beste alternatieve albums ooit gemaakt. Voor het eerst in het bestaan van de zender wordt de Album Top 1000 uitgezonden.

De lijst is samengesteld op basis van meer dan 40.000 stemmen die de afgelopen weken zijn uitgebracht door de luisteraars van KINK en is elke dag - ook in het weekend...

Hierbij stellen we ‘You Say’ de debuutsingle van Wasteland voor, een samenwerking van 3 heren die niet bepaald onbesproken zijn in de Belgische muziek geschiedenis.

Peter Bonne is wereldwijd erkend om zijn pioniersrol met zijn band A Split Second die genres op de kaart zette zoals electro, new beat, EBM, new wave…

Nico Mansy, is een Belgisch songwriter en muzikant, residerend in Los Angeles, en de long term collaborator van...

Vandaag komt 'Alleen', de nieuwe single van IKRAAAN, uit via alle online kanalen. Op het intieme nummer horen we de zangeres tegen een spaarzame muzikale achtergrond worstelen met haar eenzaamheid en tegelijkertijd de problematiek van het onderwerp breder bespreekbaar te maken. Daarom werd voor dit nummer een eenmalige samenwerking opgezet met Tele-Onthaal, om zoveel mogelijk jongeren kennis te laten maken met het nummer 106. Op dat nummer kunnen zij anoniem...

Goed nieuws! Er werd een nieuwe datum gevonden voor het concert van Dana Winner en Il Divo in het Sportpaleis Antwerpen. Omwille van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus werd er beslist om het concert ‘Dana Winner Invites’ uit te stellen naar volgend jaar.

Indien u reeds ticket(s) gekocht heeft voor het oorspronkelijk concert van 31 oktober 2020 hoeft u geen verdere actie te ondernemen. Uw tickets blijven gewoon...

Pagina's