Tom Van Tongerloo

Op vrijdag 3 juli mocht discotheek Carré te Willebroek de kandidates voor Miss België 2016 verwelkomen tijdens de nationale Missendag. Maar liefst 230 aantrekkelijke dames veroverden een Golden ticket om mee te strijden voor het felbegeerde kroontje van Miss België. De meisjes stelden zich voor aan de pers en het aanwezige publiek, en gooiden daarbij meteen al hun troeven in de strijd. Met rond middernacht het hoogtepunt van de avond, het grootste bikinidefilé van België waarin de zomercollectie van After Eden voorgesteld werd. Op deze zwoele avond is de zoektocht naar de opvolgster van onze huidige Miss België Annelies Törös, nu helemaal van start gegaan!

Aan het begin van de avond vond een zonovergoten fotoshoot plaats. De dames poseerden per provincie, samen met Annelies, voor het decor van Club Carré met één van de hoofdsponsors Peugeot. De voorstelling zelf vond plaats op de catwalk in de discotheek waarbij de meisjes hun naam en provincie door de zaal riepen. Hiervoor kregen ze allen eerst een make-up sessie op het podium door Curasano.

Justine De Jonckheere en Noémie Happart waren ook dit jaar de presentatrices van dienst en nodigden de huidige Miss België, Annelies Törös, op het podium voor enkele vragen. Hierna werd het startschot van het grootste bikinidefilé van België gegeven, waarbij de schaars geklede kandidates hun meest aantrekkelijke poses loslieten op het publiek. Een zeer uitgebreide en kleurrijke collectie aan bikini’s kon de menigte wel smaken. Na de voorstelling ging het feest verder en werd er nog tot diep in de nacht gefeest.

Ook dit jaar steunt Miss België een goed doel. Hierbij gaan ze het project van twee jaar geleden verder uitbouwen en ondersteunen. Zo hopen ze twee lokale huizen in Cambodja aan te kopen om de leefomstandigheden te verbeteren. Wij zijn er alvast van overtuigd dat de meisjes hun uiterste best gaan doen om dit project tot een goed einde te brengen. Daarnaast zijn ook de sponsors een belangrijk gegeven tijdens de misverkiezing. Naast Peugeot en After Eden, behoren ook Basic-Fit en Orage Silver Jewellery tot de hoofdsponsors. Met dank aan het Nationale Comité Miss België, kijken wij alvast uit naar de komende verkiezingsmaanden en uiteraard de grote finale op 9 januari 2016 in Plopsa Theather De Panne. (NS & TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: