Hoe Japan reageert op de opzwepende - en vooral Nederlandstalige - liveshows van Zwangere Guy? Dat legde Red Bull Elektropedia vast in de documentaire Zwanger In Japan. “Je komt ergens toe en bam! Andere geur, andere mensen. Opeens ben je niet meer de kleinste van de groep,” grapt Zwangere Guy. In april 2018 trok hij met beatmaker Umi en DJ LeFtO van Tokyo naar Kagoshima. LeFtO als gids, Umi als connaisseur met zijn Japanse roots en Zwangere Guy als man with a plan. Een track opnemen met twee Japanse artiesten in de Red Bull Studios bijvoorbeeld. Of rappen voor 10 miljoen luisteraars op radiozender InterFM en met Umi en LeFtO achter de decks late night shows spelen in bomvolle clubs. Ooit al een meute aangeschoten Japanners uit hun dak zien gaan op ‘Dokter Guy’? Dit is je kans.

De docu gaat morgen zaterdag 15 december 2018 in première in de Beursschouwburg in Brussel. In de juiste Japanse vibe natuurlijk, met sushi. En met Umi en LeFtO aan de draaitafels. Alle tickets voor deze première zijn de deur uit, maar vanaf zondag 16 december om 12uur kan je de reportage hier herbekijken:http://www.redbullelektropedia.be/zwangerinjapan. Ook TV-zender BRUZZ zendt de docu uit, op maandag 31 december en dinsdag 1 januari.

Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphopscène en is er inmiddels een van dé hoofdrolspelers. Met zijn eerste mixtape, Zwangerschapsverlof Vol. 3, zette hij zich alsZwangere Guy op de kaart. Het vervolg, zijn eerste volwaardige soloplaat, staat gepland voor maart 2019.

De AB-show van vrijdag 29 maart is inmiddels uitverkocht. Zwangere Guy plant daarom een extra albumvoorstelling in diezelfde AB op donderdag 28 maart.

LIVE

  • 28.03.2019 | Ancienne Belgique, Brussel
  • 29.03.2019 | Ancienne Belgique, Brussel – UITVERKOCHT

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: