Sinds hij vorig jaar geen spaander heel liet van ons hoofdpodium, was Zwangere Guy alomtegenwoordig. 2019 werd het jaar van de Brusselse nachtburgemeester: het alom bejubelde Wie is Guy? verscheen in maart, 9 maanden later beviel hij van het - alweer geniale - album Brutaal, met 5 uitverkochte AB's en 7 MIA-nominaties als bekroning. Onze rap-ket is niet meer weg te denken uit de Belgische muziekgeschiedenis.

Zijn teksten komen aan als een machete, de beats als een sloophamer, zijn trademark sense-of-humor doet de rest. Wij inviteren Zwangere Guy dan ook graag terug voor een snoeihard concert op vrijdag 26 juni. Het soort thuismatch waar nog lang zal over gesproken worden. ZG vervoegt zo de eerder aangekondigde nationale raphelden Roméo Elvis, Caballero & JeanJass, Le 77 en Brihang. In totaal zijn er 13 acts aangekondigd voor #CoulCaf2020! Ontdek ze allen hieronder. Zeer binnenkort meer nieuwe namen.

Line-up per dag

  • Vrijdag 26 juni: Zwangere Guy - Caballero & JeanJass
  • Zaterdag 27 juni: Shaggy - Youssou N'Dour - Snarky Puppy - Little Simz - Lila Iké - Le 77
  • Zondag 28 juni: Roméo Elvis - Dub Inc - Jordan Rakei - Kojey Radical - Brihang

Ticketinfo

Dagtickets: €48 (inclusief €4 reservatiekosten)
Combi 3 Days: €95 (inclusief €5 reservatiekosten)
Combi + Camping: €109 (inclusief €5 reservatiekosten)

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code bij het ticket. De NMBS-code geeft van vrijdag 26 tot en met maandag 29 juni 50% korting op alle treinritten in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
#CoulCaf2020
Datum: 
26 -28 juni 2020
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over