Een deugnietenstreek met desastreuse gevolgen. Dat is wat Kasim de dood in joeg. Rob (Stan Van Samang) zit in zak en as nadat zijn adoptiezoontje te pletter stortte na een stiekeme vlucht met Christians (Bert Haelvoet) ULM-vliegtuig.

Maar bovenal is hij vervuld van woede en haat. Woest op zijn boezemvriend Christian, die Kasim wel moet leren vliegen hebben. En zijn haat, die is geprojecteerd op zijn professionele vijand en liefdesrivaal Mark Deweerdt (Jan Sobrie). Hij zou Kasim in het oog houden, wanneer die met zijn eigen zoontje Nicholas aan het spelen was. Maar Mark had blijkbaar andere zaken aan zijn hoofd, en Rob is vastberaden te achterhalen wat die andere zaken juist waren.

Ook Robs moeder Lydia (Katelijne Verbeke) heeft de jacht geopend op Mark. De Deweerdts hebben volgens haar de dood van haar dochter Eva (Ella Leyers) op hun geweten. Maar deze keer zullen ze de dans niet ontspringen…

Mark ligt er niet van wakker, om de eenvoudige reden dat hij andere katten te geselen heeft: Quinten D’Hondt (Dominique Van Malder, bekend van Ben X, De Behandeling en Offline). Waar in hemelsnaam is zijn partner? De zakenman lijkt wel van de aardbol verdwenen, en dat voorspelt niet veel goeds. Mark investeerde immers maar liefst 500.000 euro in zijn bvba om samen het luxueuze Sea Dream Resort te bouwen. Waar is zijn geld? En hoe lang kan Mark dit nog verborgen houden voor zijn vrouw An (Marie Vinck)?

Zuidflank maandagavond om 21.00 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over