De plaat ‘One-Armed Bandit’ werd gereleaset in 2004 en katapulteerde Zornik steevast naar de hoogste regionen van De Afrekening (StuBru). De Limburgse groep zal het succesalbum integraal spelen in Ancienne Belgique op 15 maart 2024. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.

De leden van Zornik hadden met singles ‘It’s So Unreal’, ‘Hey Girl’ en ‘Love Affair’ en een finaleplaats in Humo’s Rock Rally al hun plek in de Belgische rockscene opgeëist. Toen het album ‘One-Armed Bandit’ in 2004 uitkwam, werd de cultstatus van de Limburgse band rond frontman Koen Buyse een succesverhaal: de plaat verkocht meer dan 100.00 exemplaren. Met singles en spraakmakende videoclips zoals ‘Scared Of Yourself’, ‘Goodbye’ en ‘Believe In Me’ heeft Zornik zich resoluut in het geheugen van de Belgische rockfan genesteld. De verdere milestones liegen er niet om: gouden en platina albums, talloze festivals in binnen- en buitenland, uitverkochte tours, nummer één noteringen in de charts en het winnen van diverse awards.

De populariteit van Zornik is sinds de comeback in 2020 alleen meer toegenomen, want elke AB-show verkocht los uit. Om de 20ste verjaardag van ‘One-Armed Bandit’ te vieren, kondigen de Limburgers een nieuwe datum in Ancienne Belgique aan: vrijdag 15 maart 2024. Ze zullen het album integraal spelen, van de eerste tot de laatste minuut. Ook talloze andere hits en nieuwe songs zullen aan bod komen in deze nooit eerder gespeelde unieke show.

Tickets en prijzen*:
Voorverkoop: 26 euro + 3 euro reservatiekosten
Kassa: 30 euro
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over