Het succesverhaal van Zornik blijft duren. Vorig jaar vierde de band haar 20e verjaardag met uitverkochte shows in Brussel en Antwerpen. En ook de nieuw aangekondigde show ‘Lucky 21’ in de AB in Brussel is inmiddels uitverkocht. De 21e verjaardag van de band wordt daarom gevierd met een extra datum in hometown Hasselt op vrijdag 21 april in het Trixxo Theater. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 27 mei 10:00 via fkpscorpio.be.

De band van frontman Koen Buyse bracht exact 21 jaar geleden hun eerste single 'Love Affair' uit. Wat volgt is een succesvolle carrière waarbij iedere box op de rock to do list afgetikt kan worden. Gouden en platina albums, talloze festivals in binnen- en buitenland, uitverkochte tours, nummer één noteringen in de charts, het winnen van diverse awards en niet te vergeten: onvoorwaardelijke fans.

Die fans genoten eind 2021 van 2 verjaardagsconcerten, waarbij de band levendiger leek dan ooit. Een ding was duidelijk: Koen, Tom, Davy, Pedro en Bas zijn alive and kicking. Koen Buyse: ‘Onze laatste show ‘20 years 20 singles’ in de AB heeft zo een onwaarschijnlijke indruk op ons nagelaten. De energie en emoties die we toen van het publiek kregen, willen we graag opnieuw op onze beurt terug geven. ’21’… be brave, get your tickets and get lucky!’

De tickets voor de show in de AB waren snel de deur uit, daarom een extra ‘Lucky 21’ show op vrijdag 21 april in Trixxo Theater in Hasselt. Een thuismatch voor de Limburgse band en meteen ook hun grootste indoor show ooit. Ticketprijzen vanaf 29 euro (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 27 mei 10:00 via fkpscorpio.be.

Koen was te zien in het recente seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM en werkt momenteel aan nieuw materiaal voor Zornik. Stay tuned!

Tickets en prijzen*:
Zitlplaatsen cat 1: 38 euro
Zitplaatsen cat 2: 35 euro
Staanplaatsen: 29 euro
*Prijzen inclusief servicekosten

Tickets zijn verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over