Gisteren werd de videoclip voor de nieuwe single 'Black Hope Shot Down' van Zornik opgenomen. De opnames gingen door in de oude gevangenis van Hasselt. De ideale locatie om de duistere kantjes van Koen Buysse helemaal naar boven te laten komen bleek achteraf.

Onze fotograaf Kristof Kennis mocht gisteren een kijkje gaan nemen op de site en hij verzekert jullie dat Michael Scofield's "Prison Break" -in vergelijking met het gesticht waar de crew in terecht kwam - eigenlijk gewoon Club Med is. Michael Scofield is een watje als je Koen Buyse aan het werk ziet... Zijn zwarte kant kwam helemaal naar boven.

Gelukkig zat hij voor een gedeelte van de opnames in een dwangbuis. Het is nog een beetje wachten op de clip maar wat wij gisteren reeds te zien kregen, was redelijk heavy. Zoals alle Zornik clips belooft ook deze weer spraakmakend te worden. Volgende week is de clip helemaal gemonteerd én trekt Koen Buysse en zijn kompanen met de single naar verschillende radiostations!

"Crosses", het album van Zornik is een snoeiharde plaat geworden, maar wel eentje met killer songs! Het is het soort album dat je op volume 11 moet beluisteren (om vervolgens bij de eerste song je speakers op te blazen). Het nieuwe album "Crosses" ligt vanaf vrijdag de 13de april in de winkel/download shops.

Foto's clipopname Zornik - Black Hope Shot Down

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: