Deze week zetten de ploegen alles op alles in de terugronde van de kwartfinales van de UEFA Champions League. Manchester City – Liverpool is de eerste affiche op dinsdag 10 april. De Citizens proberen in eigen stadion de zware 3-0 nederlaag van de heenwedstrijd alsnog goed te maken. Ook Real Madrid en Juventus werken hun terugwedstrijd af op woensdag 11 april. Madrid is zo goed als zeker van de halve finales na de 0-3 overwinning op het veld van Juve. De wedstrijden zijn live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.15.

KOMPANY EN CO VOL GOEDE MOED VOOR TERUGWEDSTRIJD TEGEN LIVERPOOL OP DINSDAG 10 APRIL

Manchester City beleefde vorige week een onverwacht zware avond tegen een efficiënt voetballend Liverpool. Na een halfuur stond het al 3-0 in het voordeel van Liverpool. Een sterke tweede helft van de ploeg van Rode Duivels Vincent Kompany en Kevin De Bruyne kon de schade niet beperken. Liverpool staat dankzij deze ruime zege met één been in de halve finales. City-aanvoerder Kompany gelooft er wel nog in: “Er is niemand bij Manchester City die zal opgeven. We gaan er alles aan doen en alles geven.”

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Gilles De Bilde en Aad de Mos. Daarnaast is er ook een samenvatting van de terugwedstrijd tussen AS Roma en Barcelona.

REAL MADRID OP WEG NAAR 8STE HALVE FINALE OP RIJ OP WOENSDAG 11 APRIL

Op woensdag 11 april komt Real Madrid opnieuw in actie tegen Juventus. In de heenwedstrijd werd het 0-3 voor de Spanjaarden. Man van de match was Cristiano Ronaldo, die goed was voor twee doelpunten. Ronaldo scoorde zo al voor de 10e wedstrijd op rij in het toernooi, een nieuw record, en hij is daarnaast ook topschutter aller tijden in de Champions League met maar liefst 119 goals. Zorgt Juventus nog voor een ‘remontada’ of is het over en out voor de Bianconeri? Geen enkele ploeg was ooit al in staat om een 0-3 nederlaag thuis op te halen in de terugwedstrijd.

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analist Herman Brusselmans. Daarnaast is er ook een samenvatting van de terugwedstrijd tussen Bayern München en Sevilla.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: 1/4 FINALE

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL DINSDAG 10 APRIL OM 20.15 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

REAL MADRID - JUVENTUS WOENSDAG 11 APRIL OM 20.15 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over