Dit jaar gaan we terug naar de tijd van disco en halen we alles uit de kast om Het Witte Paard te laten swingen. We presenteren een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums.

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De Vaginamonologen, …) maakt voor de tiende keer haar opwachting als gastvrouw in de zomerrevue. Aan haar zijde vinden we dit jaar Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps Teater, …), een vertrouwd gezicht in Blankenberge. Souldiva Sandrine en allrounder Dimitri Verhoeven ('14-'18, Oliver, …) zijn opnieuw van de partij. Ook de fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4, …) kunnen in D.I.S.C.O. 2018 niet ontbreken. Steve Ryckier (Elvis Tribute) en Nathalie De Bruyn, choreografe van Het Witte Paard showballet (Kickx N Moves), vervolledigen de affiche.

De headliner dit jaar is Ottawan, een Franse discogroep met hits in de jaren 80. De groep scoorde een nummer 1-hit met het nummer “D.I.S.C.O.”. Daarna volgde “Hands Up (Give Me Your Heart)”, dat de tweede positie haalde in de hitlijsten. Deze single, waarvan de tekst geschreven werd door de Vlaamse tekstschrijfster Nelly Byl, werd ook bekend als het promoliedje van de luxereisorganisatie Club Med.

Voor het derde jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, de musical Peter Pan, …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Voor de dans kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op de Vegas Showgirls, onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

D.I.S.C.O. loopt van vrijdag 13 juli tot en met maandag 3 september 2018. Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be of contacteer je Het Witte Paard op 050/41 11 00 - info@witte-paard.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: