Een zestal maand geleden werd Kayra Masson, een 18 jarige zangeres uit Ieper aan Eric De Clercq van Pure Entertainment voorgesteld.

Niettegenstaande muziek ten huize Masson nooit ver weg was (haar vader en oom zijn ervaren muzikanten en haar broer is DJ), kwam Kayra plots op een voor haar onbekend terrein te staan en voor ze het goed wist stond ze achter de microfoon voor een stemtest. Eric was onmiddellijk onder de indruk van het resultaat en trok met de proefopnames naar topproducer Filip Martens (Sterman & Cook studio) uit Eeklo. Ook hij was erg gecharmeerd door haar opvallend en fris stemgeluid.

De eerste stappen werden gezet. In samenwerking met Jana De Valck (vaste backing bij Miguel Wiels) componeerde Filip Martens haar eerste single waarvan Jana de tekst schreef.

Voor Kayra gaat er plots een hele nieuwe wereld open. Ze wordt nu door het hele team professioneel ondersteund en werkt daar met veel inzet heel hard aan mee.

Het is niet altijd makkelijk om muziek met haar studies te combineren, maar ze grijpt de kansen die haar geboden worden met beide handen. Ze hoopt ooit haar zangcarrière te kunnen combineren met voor klas te staan als leerkracht.

“Zomernacht” is de eerste single die onder de artiestennaam “Kay’Ra” wordt gereleaset en verschijnt binnenkort op alle digitale platforms.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over