Morgenavond vindt in Westende weer Zomerhit plaats. Radio 2 zomerhit staat garant voor een schitterend spektakel en een hoop prijzen. Van de week stelden we jullie al 2 kandidaten (K3 en Kate Ryan) voor die kansmaken op de felbegeerde zomerhittrofee. Vandaag stellen we jullie er nog 2 voor. We beginnen met Laura Lynn.

Laura Lynn en Radio 2 het gaat niet echt goed samen. Vorige zomer kreeg ze eerst geen uitnodiging voor zomerhit tot de pers zich er mee moeide. Op het allerlaatste nippertje werd dan ook nog de prijs voor de “HYPE” in het leven geroepen naar aanleiding van Laura Lynn’s succes met “ Je hebt me 1000 maal belogen”.

Intussen is Laura Lynn al lang geen hype meer maar een gevestigde waarde. Haar debuutalbum ging moeiteloos 90000 keer over de toonbank en vaan haar recentste 2de album “voor jou” staat de teller reeds ruim boven de 40000 exemplaren. Ook haar singles worden keer op keer hits. Zo ook haar recentste zomersingle “Je bent de mooiste voor mij”. Hiermee bereikte ze als enige Belgische deze zomer de nummer 1 plaats in de ultratop 50.

Desondanks haar succes vrezen we dat Laura Lynn de zomerhittrofee niet zal winnen ook al gunnen wij haar die van harte.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: