Nog 1 favoriet hadden jullie te goed en zij is misschien wel de absolute topfavoriet voor velen. Haar naam? Belle Perez! Belle Perez scoort deze zomer haar zoveelste hit met “Ave Maria”.

Belle Perez en zomerhit het gaat perfect samen. Belle won namelijk de trofee al de voorbije 4 edities met ………. , “Me and you” , “enamorada” en “que viva la vida”. Belle Perez is trouwens ook de enige die er in slaagde om 4 keer de trofee in de wacht te slepen en morgenavond kan ze dit record nog scherper stellen als ze voor de 5de keer op rij zou winnen.

Belle Perez nam eerder dit jaar aan de voorrondes van Eurosong met “ El mundo Bailando” waar ze net achter Kate Ryan 2des werd. Maar dit is lang niet alles. Ze toverde in mei het Sportpaleis 2 avonden op rij om in een Latinopaleis en zorgde ervoor dat het publiek toen duidelijk genoot. Dat Belle perez niet om een stunt verlegen zat bewees ze trouwens nog afgelopen zomer. Ze organiseerde dan namelijk een reuze barbecue op de Wellington Renbaan van Oostende waar iedereen op vertoon van de single “Ave Maria” gratis kon komen eten.

Dat het de zomer van Belle Perez aan het worden is zal niemand ontkennen want overal waar je komt deze zomer zie je Belle Perez op het podium staan. Net zoals ze morgenavond ook op het podium van Radio 2 zomerhit zal staan maar of ze morgen voor de 5de keer wint is nog even afwachten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: