Naar jaarlijkse gewoonte organiseert ook het dagblad Libelle dit jaar zijn zomerdagen in samenwerking met Ketnet. Ze gaan dit jaar door in het provinciaal domein Bokrijk in Limburg. De zomerdagen gaan door op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 augustus. De zomerdagen zijn een feest voor jong en oud: oma en opa genieten er net zo veel van de aanbiedingen, activiteiten en verrassingen als de allerkleinsten in de familie.

De zomerdagen zijn voor iedereen wat wils. Zo is er voor de vele mama's en papa's een heus Libelle dorp waar ze rustig op adem kunnen komen na alle drukte en is dit het juiste moment om uzelf te verwennen met een heleboel leuke workshops.

Waar Libelle de mama's en papa's verwent in het libelle dorp verwent Ketnet zoals altijd de kindjes die massaal mee zullen komen. Ketnet voorziet een hele hoop randanimatie die is ingedeeld in 3 delen. Zo is er het K'tje knuffelpaleis voor de allerkleinsten en een avontuurlijke GO IV Challenge en het SMOS Clubhuis voor de oudere kinderen.

Maar dit is nog lang niet alles. Ketnet voorziet ook verschillende optredens op het grote podium. Het grote podium wordt gepresenteerd door jouw favoriete Ketnetwrappers Peter en Britt. Op dit podium zal als eerste de Kids Disco Show plaatsvinden. De deejay van dienst zorgt voor de leukste dansmuziek. Ook Kobe's Goochelshow komt langs en zal iedereen leren goochelen. Maar natuurlijk komen er ook vele bekende artiesten. Volgende artiesten zullen alvast van de partij zijn: Brahim, Marjolein, Milk Inc, Casa Creola en de onmisbare Ketnet Band.

Alsof dit nog niet allemaal voldoende is voor een dagje plezier tijdens de zomerdagen kan je allemaal deelnemen aan de grootste picknick van België.

Tickets voor deze fantastische zomerdagen die dit weekend doorgaan kan je nog kopen aan de kassa's van bokrijk. Kinderen tussen 3 en 12 betalen 10€ inkom, volwassenen 19€ en een gezinskaart voor 2 volwassen en 2 kinderen tussen 3 en 12 kost 53€.

Wij zijn alvast zeker van de partij voor een mooi verslag. Wij verwachten jullie alvast ook allemaal daar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: