Het gonsde de afgelopen dagen van de bedrijvigheid op het Stationsplein in Roeselare. Alles werd er in gereedheid gebracht voor Hotel M, de nieuwe zomerse Eén-talkshow van Marcel Vanthilt. Vandaag mocht Marcel eindelijk zijn nieuwe optrekje onthullen. Het is een gigantische ‘M’ van zeven bij negen meter, die luistert naar de naam Hotel M. Mét zwembad. Bekijk hier hoe Hotel M opgebouwd werd.

HOTEL M?

Mojito. Macarena. Monokini. Elke mooie zomer begint met een M. En daarom heet de nieuwe zomertalkshow van Eén gewoon Hotel M. Een show vol Mondige Mensen. Een Magnifieke quiz. Elke dag live Muziek. En met Vanthilt Marcel!

Hotel M gaat op maandag 26 mei van start in Roeselare. Na een onderbreking voor de Ronde van Frankrijk is Hotel M er opnieuw van maandag 28 juli tot en met zondag 31 augustus vanop het strand van Knokke-Heist. Levendige en verrassende gesprekken vormen naar goede gewoonte de basis van de zomertalkshow; in 54 afleveringen zal Marcel meer dan 200 gasten ontvangen. Maar Hotel M gaat verder. Zo zal er voor het eerst ook gequizd worden. En iedereen is welkom, want Hotel M zorgt voor acts en evenementen op het plein en elke avond live muziek, door iedereen ter plekke te volgen op het podium en op een groot scherm.

Hotel M, nieuwe zomertalkshow met Marcel Vanthilt, vanaf 26 mei op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: