Het Fakkelteater te Antwerpen blijft in de maand juli open voor het theaterpubliek.

Het belooft een warme zomer te worden want de Rode Zaal wordt tijdelijk het Blankenberge van 1976 met de “feel good musical” ZO MOOI, ZO BLOND van 2 juli tot en met 19 juli. Die lange, hete zomer waar geen einde scheen aan te komen. Op camping Bonanza wordt van de vakantie genoten en ontluiken er prille zomerliefdes. Amusement verzekerd met deze Antwerpse musical vol Vlaamse meezingers!

Sam Verhoeven, directeur van het Fakkelteater is bijzonder enthousiast: "Voor het eerst blijft de Rode Zaal van het Fakkelteater in de zomermaanden open. Ter gelegenheid van het 60e theaterseizoen van dit theater wordt een samenwerking aangegaan met het EWT Theater uit Deurne. Het publiek mag zich verwachten aan een doldwaze komedie met talloze Vlaamse hits als "Eviva Espana", "Dag Vreemde Man", "De Roos", "Goeiemorgen Morgen" en natuurlijk "Zo Mooi Zo Blond", plastic palmbomen, liters cocktail en een topcast met de crème uit de Vlaamse musicalwereld."

Op 15 mei 2015 ging deze topproductie in première in het EWT theater te Deurne. Na 6 weken uitverkochte zalen, wordt er een extra succesreeks gespeeld in de Rode Zaal van het Fakkelteater. De zomer van 2015 kan dus ingezet worden in gezelschap van deze schare topartiesten: Anne Mie Gils, Door Van Boeckel, Ann De Winne, Mathias Daneels, Thomas Van Goethem, Dorothy Wuyts, Ruben De Boel en Daphne Paelinck. Frank De Kaey is regisseur van deze voorstelling.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zo Mooi, Zo Blond
Datum: 
2, 3, 4, 10, 11, 17 en 18 juli 2015 om 20u30
Locatie: 
Rode Zaal - Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over