Op zondag 16 februari viert ZO! Gospel Choir haar 15-jarig bestaan in AFAS Live met hun grootste en spectaculairste show ooit. Tickets zijn vanaf vrijdag 12 juli om 10:00 uur te koop via Ticketmaster.nl.

Opgericht in 2010 in de Amsterdamse Bijlmer, is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot het eerste professionele gospelkoor van Nederland. Oprichters Donna Lewis, Gordon Cruden en co-founder Berget Lewis, hebben met toewijding, passie en vakmanschap een muzikaal fenomeen gecreëerd.

Met uitverkochte concerten in Paradiso, Het Concertgebouw en optredens op prestigieuze festivals zoals het North Sea Jazz Festival, The BBC Proms, het Grachtenfestival en het Prinsengrachtconcert, heeft het ZO! Gospel Choir een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Ook deelden ze het podium met wereldsterren als Mariah Carey, Gregory Porter, Oleta Adams, Martin Garrix en Hugh Jackman.

‘Special guests’ Shirma Rouse en Berget Lewis zullen deze avond ook schitteren op het AFAS Live podium. Samen met ZO! Gospel Choir vormen ze de ultieme combinatie van de beste stemmen van ons land - Celebrating The Next Level of Gospel. Muziek die je raakt, daar waar je het voelt.

Bereid je voor op een avond vol live muziek, energie, emotie en zang van topkwaliteit. Een swingende mix van gospel, soulvolle ballads, moderne hits en verassende uitstapjes naar Pop, Soul, Jazz en Funk.

ZO! GOSPEL CHOIR

Zondag 16 februari | AFAS Live
Aanvang: 20:00 | Entree: Vanaf €47,04 (incl. servicekosten)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 12 juli om 10:00. Voor dit optreden zijn ook stadspastickets beschikbaar voor €8,40 (incl. servicekosten) en kindertickets t/m 12 jaar voor €5,60 (incl. servicekosten).
Meer info over dit optreden vind je op: mojo.nl/zogospelchoir

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over