‘Er zijn veel festivals in ons land’, fluisterde een bevallige deerne ons deze week in het oor, ‘maar er is slechts één Zeverrock. En als ik dan toch op stap ga, dan liefst niet in de Wibra, wel in de speciaalzaak.’

Kijk, daar wordt een mens al eens vrolijk loslippig van. Juicht dus, vrienden van de betere muzikale explosie, want omdat het vrijdag is (en ook een heel klein beetje omdat we door onze zolen heen zitten na al dat trappelen van ongeduld): de eerste namen, nl The Sore Losers, Delv!s en The Mixfitz.

Die flink uit de kluiten gewassen baby met ringbaard, die op het songfestival om zijn mama riep, doet het tegendeel vermoeden, maar écht talent drijft in dit apenlandje nog altijd zonder omdraaiende jurystoelen en massa’s sms’jes boven.

Delv!s, bijvoorbeeld, de nachtegaal uit Landen die volop de potten bakt die hij deze zomer zal breken, schijfslijters The Mixfitz en - we zijn nog aan het bekomen van hun slap in the face - The Sore LosersZo, nog veertien - jawel, u leest het goed: veer!tien! - bands te gaan. Maandag vindt u op Facebook een nieuw raadseltje, waarmee u gratis en voor niets een dagticket op zak kunt steken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock
Datum: 
8 en 9 augustus 2014
Locatie: 
Zevergem

Reservatie:

Meer over