The Hives, Dizzee Rascal, Admiral Freebee, Watermät en Wilkinson voeren een lijst aan van niet minder dan 16 nieuwe namen voor de komende editie van het Crammerock-festival op 5 en 6 september in Stekene. Eerder werden al onder meer Ms. Lauryn Hill, Arsenal, The Subs en Buffalo Tom aangekondigd.

The Hives, Dizzee Rascal, Admiral Freebee, Wilkinson, Channel Zero, Watermät, Para One, TC, Merdan Taplak, Wolfpack, Alvar & Millas, Animal Music, Station Earth, Foxy Lady & MC Elvee, FeestDJRuud en Gunther D zijn de zestien nieuwe namen.

Met deze manische verzameling van verfijnd gitaarwerk, feestelijke hiphop en grootse drum-'n'-bass maakt de Crammerock-affiche zich zo stilaan onmisbaar in de agenda van menig festivalganger.

Stilaan, want voor de komende weken staan er nog een pak straffe namen klaar om aangekondigd te worden. Tickets voor het festival zijn intussen verkrijgbaar via de website, FNAC en één van de vele verkooppunten.

Zweedse poppunk van The Hives belooft energieboost

The Hives zijn vijf keurige Zweedse heren in maatpak die - wanneer bij naam genoemd - elk festivalterrein op z'n grondvesten doet beven. Een mix van heerlijk eenvoudige - maar ijzersterk gebrachte - punksongs en bindteksten die een avond op zich zouden kunnen vullen.

Klassiekers als 'Main Offender', 'Hate to Say I Told You So', 'Walk Idiot Walk' en 'Tick Tick Boom' garanderen vele liters zweet op het einde van de tweede festivaldag, die verder ook gevuld wordt met de Belgische rock-classics van Channel Zero. Zij stellen hun nieuwste album voor.

Admiral Freebee, straffer dan ooit!

Van ‘The Great Scam’, het laatste album van de bebaarde admiraal, zijn tot nog toe alleen maar hitsingles verschenen. ‘Nothing Else To Do’ en meest recente single ‘Breaking Away’ krijgen de grootste zuurpruim nog vrolijk. In 2004 en 2011 trakteerde Admiral Freebee de bezoekers van Crammerock op een piekfijn optreden.

Je hoeft dus geen ‘Einstein Brain’ te hebben om te weten dat Admiral Freebee ook nu weer een straffe show neer gaat zetten. 'Oh Darkness'!

Speedrap en trance-ballads op vrijdag

Een mengelmoes van rap, techno/house en dansvloervullers als 'Bonkers', 'Holiday' en 'Dance wiv me' zorgden bij Dizzee Rascal's eerdere Belgische passages steevast voor kolkende tenten.

Omdat ééntje geentje is, wordt de festivalaffiche op vrijdag nog verder aangevuld met dj's die gekend zijn om gelijkaardige resultaten: Watermät (de zomerhit van 2014!), Wolfpack (de waanzin van vorig jaar, opnieuw), Alvar & Millas (goedgekeurd door Tomorrowland), Para One (nog zo'n zomerhit) en Merdan Taplak (kind aan huis) maken deel uit van het kruim van de internationale dancemuziekscene.

Hitgevoelige Drum-'n-bass Kleppers op Zaterdag

Grootse drum-'n-bass en dubstep, klaar voor voetbalstadions, zo valt het werk van Wilkinson, TC, Station Earth, Animal Music en Foxy Lady & MC Elvee te omschrijven. Op zaterdagavond leveren ze onze festivalgangers een bloedhete avond in de Club-tent.

'Special Guest' op Crammerock

Nu de affiche van de komende editie stilaan vorm krijgt, stellen wij ook graag onze exclusieve VIP-arrangementen voor. Want als één van de grootste evenementen in zijn regio is het nog steeds een ideale gelegenheid om uw relaties in de watten te leggen en in een ontspannen sfeer met andere ondernemers te netwerken. Vorig jaar genoten meer dan 1200 VIP's van de drie verschillende arrangementen.

Meer informatie over onze arrangementen is terug te vinden op onze website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Crammerock 2014
Datum: 
5 en 6 september 2014
Locatie: 
Stekene

Reservatie:

Meer over