Vanaf nu maandag 3 maart 2014 start VTMKZOOM met het nieuwe seizoen van Zeppe & Zikki. De sympathieke zebra en schildpad willen in dit vierde seizoen opnieuw op een toffe en humoristische manier bewustvorming en gedragsverandering rond verkeersveiligheid bewerkstelligen. Zo trekken ze opnieuw samen de weg op en komen ze daar allerlei gevaren tegen. Die proberen ze op een originele, vaak ongewone manier te omzeilen of te vermijden, wat voor knotsgekke situaties zorgt.

Zeppe & Zikki zijn - naast de centrale figuren in deze reeks – ondertussen uitgegroeid tot de boegbeelden van heel wat sensibiliseringscampagnes rond veilig verkeer. Zo roepen de twee animatiepoppen heel Vlaanderen op tot meer “Respect!” op de weg. Zwakke of sterke weggebruiker, dat doet er niet toe. Wat belangrijk is, is dat iedereen rekening houdt met elkaar.

Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits ondersteunt Zeppe & Zikki: “Het blijft enorm belangrijk om zowel kinderen als hun ouders bewust te maken van de gevaren in het verkeer. Zeppe & Zikki slagen er goed in om dit op een humoristische, maar toch geloofwaardige manier te doen en het goede voorbeeld te geven. We blijven dit initiatief dan ook heel graag ondersteunen”.

De vorige seizoenen van Zeppe & Zikki hebben ondertussen al meer dan 2 miljoen kijkers bereikt en er hebben zich tussen de start van Zeppe & Zikki in 2008 en vandaag al meer dan 80 000 Vlamingen via de website van Zeppe & Zikki geëngageerd voor meer verkeersveiligheid.

De VTMKZOOM-kijkers zijn dus gewaarschuwd en kunnen zich vanaf maandag 3 maart 2014, de start van de krokusvakantie, opmaken voor spiksplinternieuwe avonturen van het duo. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen en ontdek alle informatie over Zeppe & Zikki op www.zeppezikki.be

Seizoen 4 Zeppe & Zikki vanaf maandag 3 maart 2014, elke weekdag om 18u00 bij VTMKZOOM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: