De kleine fee met hese stem fladdert vastberaden naar de absolute top. ZAZ is in de voorbije vier jaar uitgegroeid tot één van de best internationaal verkopende Franse artiesten ooit. Meer dan 3 miljoen exemplaren van haar twee eerste albums gingen over de toonbank in meer dan 50 landen, van Chili tot Egypte, van Duitsland tot China. Een overweldigend succes, waarvoor ze al verschillende onderscheidingen in ontvangst mocht nemen.

In 2014 voltooide de zangeres een grote wereldtournee, met passages in de vijf continenten. En vandaag, met een gloednieuw album op het palmares, zet ze zich opnieuw schrap om erop uit te trekken. Haar nieuwe live show bevat zowel nummers uit de nieuwe plaat 'Paris', als de allergrootste hits uit haar carrière, en werd geregisseerd door Laurent Seroussi, tussen het Panama van gisteren en het Parijs van vandaag, waarin ZAZ intens leeft. Altijd stralend en boordevol energie.

ZAZ houdt met haar nieuwe productie halt in ons land, op maandag 25 januari 2016 in Vorst Nationaal. Een memorabele muzikale avond in het vooruitzicht!

Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf dinsdag 22 september om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
ZAZ
Datum: 
25 januari 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel
Meer over