Op vrijdag 14 oktober brengt Zap Mama haar 9de album Odyssée uit, haar eerste album dat volledig Franstalig is. Samen met deze aankondiging verschijnt ook het nummer Pazàpa, de opvolger van eerder verschenen singles Ami, Occupé en Dessiné.

De teksten voor de nummers op Odyssée kwamen tot stand met de hulp van onder meer Jean-Louis Daulne en Salvatore Adamo.

"Pazàpa is een opzwepend nummer dat ik graag link aan de specerij gember, de krachtige wortel die de natuur ons als energiek middel aanbiedt."

De 'Odyssee' in de volle betekenis van het woord geeft perfect de huidige gemoedstoestand van Zap Mama weer. Voor haar weerspiegelt het de avonturen in het labyrint van een leven waarin men voortdurend het juiste pad moet zoeken. Via de nummers die op het album terug te vinden zijn, neemt Zap Mama de luisteraar mee in haar eigen universum. Een voor een snijden ze bewogen onderwerpen aan of vertellen ze het verhaal van inspirerende ontmoetingen en de gevolgen die deze teweeg kunnen brengen.

Over Zap Mama

Zap Mama, de artiestennaam van Marie Daulne, begon haar carrière begin jaren '90 en bereikte een top toen ze in 1994 bovenaan de Amerikaanse Billboard Charts belandde. Gedurende haar carrière werkte ze samen met o.a. Erykah Badu, Common, The Roots, Will.I.Am en Sergio Mendez.

Haar sound spreekt muziekkenners aan van de afro, latin, hip-hop jazz, urban, nu-soul en wereldmuziek genres. De GRAMMY genomineerde Belgische artieste is al meer dan 25 jaar een steunpilaar in het circuit en heeft reeds 8 albums op haar naam staan. Haar laatste release "Eclectic Breath" verscheen in 2018.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over