PnK-ambassadeur Lindsay wil schitteren tijdens kerstconcerten

De populaire zangeres Lindsay begint dit jaar al vroeg met haar goede voornemens. Zij besliste om voor de feestdagen komaf te maken met een aantal overtollige kilo’s die na de zwangerschap van dochtertje Lisa-Marie in combinatie met een drukke levensstijl maar niet willen wijken. Om op een gezonde en goed begeleide manier af te vallen koos Lindsay voor de PnK-methode van PronoKal, de medische behandeling voor overgewicht en obesitas.

Ik ben twee weken geleden gestart en ben al 4 kilo kwijt en mijn buikomtrek is al met 10 cm afgenomen, zalig toch! De dokter en diëtiste waren zeer tevreden met het resultaat op zo’n korte termijn. Ik heb geen honger en voel me energiek. En dat is nodig want ik ben momenteel in volle voorbereiding voor een reeks kerstoptredens, waarvan enkele samen met mijn broer Christoff”, lacht Lindsay.

Nadat Bart De Wever in 2012 meer dan 50 kilo afviel, volgden wel meer bekende Belgen succesvol onze PnK-methode. Het positieve aan PronoKal is dat iedereen die op zoek is naar een snelle en efficiënte manier om af te vallen en achteraf een gezonde levensstijl wil behouden in aanmerking komt. Wij wensen Lindsay, net als al haar fans, alvast veel succes en zijn ervan overtuigd dat ze haar doelstelling met de hulp van ons multidisciplinair team zal halen”, zegt Kelly De Wever, General Manager van PronoKal Group Benelux.

Over PronoKal Group
PronoKal Group is een internationale groep, die een medische behandeling heeft ontwikkeld voor overgewicht en obesitas en de brug maakt naar een gezonde levensstijl. De groep is wereldwijd actief in meer dan 15 landen, met het hoofdkantoor in Spanje. In België werd de PnK-methode® bekend in 2012, toen Bart De Wever er 50 kilogram door afviel. De producten worden enkel op doktersvoorschrift afgeleverd, en de patiënten worden begeleid door diëtisten en bewegingscoaches.

Voor meer informatie: www.pnkdieet.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over