Op zaterdag 7 maart gaat het dak van de Lotto Arena eraf! De Antwerpse dj Yves V neemt niet alleen de hele Tomorrowland productie mee naar de Lotto Arena, hij nodigt ook nog enkele dj-vrienden uit op zijn allereerste soloconcert. Regi, Sidney Samson, Roma, Nexuz en Megamen zorgen voor de beste beats voor en tijdens de set van Yves V. Let's Unite in de Lotto Arena is een must voor wie al een voorsmaakje wil krijgen van wat de zomer zal brengen! Let's Unite brengt iedereen samen voor een nacht vol knallende beats en een spetterend spektakel.

Nummer 55 op dj-ranglijst

De afgelopen maanden reisde Yves V naar alle uithoeken van de planeet en trad hij op voor duizenden mensen op de coolste festivals en in de populairste clubs. Van Brazilië tot India, van Tokyo tot Miami, de knappe Belg was niet vaak in eigen land. Maar op 7 maart komt hij naar zijn thuisstad voor een allereerste soloconcert. Yves' aanstekelijke enthousiasme en harde werk werden bekroond met een nummer 55 notering in de DJ Mag Top 100, een debuut om trots op te zijn. Yves V is on fire en terwijl in de industrie naar hem verwezen wordt als één van de grootste opkomende talenten van het moment, zet hij zijn weg naar de absolute top vastberaden voort.

Regi & co

Yves V kan terugblikken op enkele memorabele samenwerkingen. Zo werd het nummer "Cloudbreaker", dat hij samen met de Belgische producent Basto! uitbracht, een grote hit in België en Nederland en onlangs nog scoorde Yves V een nummer 1 hit op iTunes met "Wait Till Tomorrow", een succesvolle samenwerking met de Belgische dj Regi. Geen verrassing dus dat Regi zijn opwachting maakt als special guest tijdens het allereerste soloconcert van Tomorrowland resident Yves V. Naast Regi, komt ook Sidney Samson, bekend van de bonkende hit "Riverside" naar de Lotto Arena voor een gastoptreden. In het voorprogramma van hét voorjaarsconcert van 2015 treden de Antwerpse dj Roma, Nexus en Megamen aan.

Tomorrowland

De Antwerpse dj en producer staat al jarenlang geprogrammeerd op 's werelds bekendste muziekfestival Tomorrowland. Net zoals David Guetta, Carl Cox en Armin Van Buuren, mocht hij er al bij de allereerste editie in 2005 het imposante hoofdpodium betreden. Na een ongelooflijk succesvol 2014 is Yves V dit voorjaar helemaal klaar voor een eerste eigen concert. Samen met het Tomorrowland team brengt hij zijn waanzinnige show 'Let's Unite' naar de Lotto Arena. Onnodig te vermelden dat deze gouden combinatie garant staat voor een state-of-the-art productie en een ongeziene sfeer.

Ontdek meer: https://www.youtube.com/watch?v=9jzViPaPudw

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Yves V
Datum: 
Zaterdag 7 maart 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over