De nieuwe single van Maureen, met als titel  “Young, Wild & Free” is vanaf nu verkrijgbaar via itunes!

“Young, Wild & Free” is modern, jong, zomers en heeft een catchy sound. De song is geschreven door Maureen zelf samen met Tony Cornelissen. Tony speelde gedurende enkele jaren als gitarist bij Kane, maar heeft ook naam gemaakt als songwriter en producer. Hij schreef en produceerde internationaal verschillende top 10-hits in diverse genres en verkocht als songwriter wereldwijd al meer dan 4 miljoen platen en downloads. In Vlaanderen werkte Tony onder meer met Natalia en buiten de landsgrenzen werkt hij samen met bekende songwriters/producers als Max Martin (Pink, Katy Perry) en Rob Davis (Kylie Minogue, Mika). Een palmares om U tegen te zeggen dus!

Maureen draait ondertussen al 4 jaar mee in showbizzland en zette haar eerste stappen als singer songwriter samen met Tony. “Love Pirate” was de eerste song waar Maureen aan meeschreef. Ondertussen zijn we al een paar nummers verder en bouwt ze naast haar muziekcarrière ook op het scherm verder aan haar carrière als host op Ketnet!

Quote Maureen : Over deze song kan ik vrij kort zijn; de titel dekt de lading wel, al staat op die 'young' in mijn ogen zeker geen leeftijd, vandaar "young at heart". Mijn zomer zit propvol met muziek en nieuwe projecten. Druk bezig? Yes! Maar ik geniet van die drukte en wil uit alles het beste halen en dan nog  liefst een tikkeltje meer!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over