Na een zinderend concert op Rock Werchter, en voorafgaand aan hun passage in Trix binnenkort, blijft het hard gaan voor Years & Years, en zijn ze klaar om een belangrijke nieuwe stap in hun carrière te zetten. De band viert met veel waardigheid zijn statuut van revelatie van het jaar, en verovert nu ook Vorst Nationaal, meer bepaald op donderdag 3 maart 2016!

Sinds hun overwinning op de BBC Sound of 2015 zijn Michael Goldworthy, Emre Turkman en hun charismatische zanger Olly Alexandre niet meer te stoppen. Het trio verleidt het publiek en de critici met een smakelijke mix van R&B, house en electropop geïnspireerd door de jaren '90. "Take Shelter", "Desire", en "King" zijn zodanig catchy hits dat ze al maandenlang niet uit alle playlists zijn weg te slaan. Years & Years heeft de toverformule gevonden waarmee ze ons keer op keer weten te verrassen met synthpopjuweeltjes, overgoten met het unieke, fragiele stemgeluid van Olly. In geen tijd groeiden ze uit tot de hoop van de Engelse muziekscene, met hun titel als revelatie van 2015. En dat is nog maar het begin...

Op de planken maken ze er telkens een hysterisch feest van, met fans die helemaal gewonnen zijn, al sinds hun opmerkelijke prestatie in het voorprogramma van Sam Smith in de AB. Enkele maanden later deden ze het met verve over in een totaal uitverkochte AB Box. En deze zomer, opgehitst door de uitzinnig gillende fans, zorgden ze voor alweer een krachttoer in een zinderende en overvolle KluB C op Rock Werchter.

Na een meer intiem concert in de Antwerpse Trix op 19 november, keert het trio op 3 maart terug naar zijn talloze fans in ons land, voor een concert in Vorst Nationaal! De ticketverkoop voor deze nu al geslaagde concertafspraak start op vrijdag 13 november om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Years & Years
Datum: 
Donderdag 3 maart 2016
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over