Zo’n tien jaar geleden pionierde comedian Xander De Rycke het podcasten in Vlaanderen met ‘Mosselen om Half Twee’. Nu, bijna drie jaar na het einde van ‘Mosselen’, begeeft De Rycke zich opnieuw op het podcast-terrein met een nieuw format: ‘Ben je nog aan het kijken?’. De eerste aflevering met Jelle De Beule is vanaf vandaag te beluisteren via alle podcast-apps.

In 'Ben je nog aan het kijken?' praat Xander De Rycke met bekende en minder bekende gasten over hun favoriete televisieprogramma. Animatie, sitcoms, drama,... Als het een TV-reeks is, kan het besproken worden. De naam van de podcast refereert trouwens aan de confronterende Netflix-waarschuwing die iedereen, na een lange bingewatch-sessie, vast al eens zag passeren op het scherm.

Het eerste seizoen van 'Ben je nog aan het kijken?' telt tien afleveringen van zo'n 60 minuten en heeft guests als Jelle De Beule, Joey Kwan, Adriaan Van den Hoof, Senne Misplon en vele anderen. Voor de tweedelige seizoensfinale ging Xander buiten de comfortzone van onze landsgrenzen. Hij strikte twee internationale guests met een indrukwekkend palmares in film en TV. Wie dat precies zijn, wordt later door Xander bekendgemaakt.

Aflevering 1 nu online

Aflevering 1 met televisiemaker en comedian Jelle De Beule staat nu online. Xander bespreekt met Jelle de grote invloed van The Simpsons op zijn humor, het begin van VT4 en het stemacteren. Wat zijn Jelles favoriete Simpsons-grappen? Hoe heeft hij bijgedragen aan 'The Simpsons Movie'? En hoe zou de Vlaamse Homer klinken?

www.xanderderycke.be/podcast

Seizoen 1 van 'Ben je nog aan het kijken?' loopt van 3 maart 2021 tot 5 mei 2021.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over