Vanaf oktober 2019 trekt Xander De Rycke op tournee met een nieuwe editie van 'Houdt het voor bekeken' (#HHVB), zijn jaarlijkse comedy special over het voorbije televisie- en filmjaar in Vlaanderen.

Terwijl de vorige shows in het teken stonden van de toekomst van de Vlaamse media, gaat de nieuwe HHVB de andere richting uit. Meer en meer worden we op het grote en kleine scherm getrakteerd op het ‘Weet je nog?’-gevoel. Franchises worden gereboot, oude coryfeeën worden van stal gehaald en VTM viert haar 30ste verjaardag. Was het vroeger allemaal beter? Is er nog ruimte voor originaliteit? Of wordt de Vlaming toch het liefst gedekt in een fleece van nostalgie? We zullen het ontdekken in de vierde jaargang van Xander De Rycke houdt het voor bekeken.

Er wordt van De Rycke gezegd dat hij the hardest working man in comedy is. Wellicht is dat ook zo. Onlangs kondigde hij met Bekend & Bescheiden nog een nieuwe stand-up voorstelling aan. Daarnaast debuteerde hij vorige maand als talkshowhost in Vanavond Live. Het resulteerde in vijf afleveringen vol comedy, muziek en natuurlijk het betere gesprek, die integraal te bekijken zijn op YouTube.

'Houdt het voor bekeken' gaat op 9 oktober 2019 in avant-première in Vilvoorde. De première vindt plaats in Minard Gent op 10 en 11 oktober 2019. De volledige tourlijst kan je hieronder vinden. Voor info & tickets surf je naar www.hhvb.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over