Op vrijdag 24 november gaat Wysiwyg Theaterproducties in premiere met Legally Blonde, de musical! Tweeëntwintig acteurs geven het beste van zichzelf in deze feelgood familiemusical met veel humor, spectaculaire dansnummers en onvergetelijke live muziek.

De blonde Elle Woods leeft een zorgeloos leventje in het zonnige Beverly Hills: ze heeft hippe vrienden, draagt de laatste designermode en heeft met Warner het coolste vriendje van de hogeschool. Warner heeft echter erg ambitieuze toekomstplannen waarin er voor Elle geen plaats is omdat ze te dom en te blond is - ze schaadt daarmee zijn toekomst.

Elle besluit echter om voor de liefde te vechten en volgt Warner naar Harvard om daar rechten te studeren. Wat begint als een excuus om de man van haar dromen terug te winnen, verandert langzaamaan in een strijd tegen vooroordelen en een zoektocht naar echte liefde.

De voorstellingen van 1 en 2 december zijn volledig uitverkocht. Voor het eerste speelweekend zijn er wel nog enkele tickets beschikbaar. Wil je komen kijken op 24, 25 of 26 november? Dan kan je tickets boeken via wysiwygvzw.be/legallyblonde/. Deze musical wil je niet missen.

Informatie
Voorstellingen op vrijdag 24 november en 1 december – 20u15,
zaterdag 25 november & 2 december – 20u15,
zondag 26 november – 14u30
cc Vredeberg Lier
http://www.wysiwygvzw.be/legallyblonde/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over