Deze week kruisen opnieuw twee culinaire veldheren hun degens. Aan de ene kant van het strijdperk: toppatissier Roger van Damme. Aan de andere kant: Wout Bru, enfant terrible van de Vlaamse keuken. Roger Van Damme is de koning van de moleculaire patisserie, maar in de culinaire wereld is hij een buitenbeentje. Een carrière van patissier tot sterrenchef is immers een ongewoon parcours. Na stages bij onder andere El Bulli kreeg hij in 2010 een eerste Michelinster. Culinair rebel Wout Bru scheerde hoge toppen met zijn Franse restaurant Le Bistrot d’Eygalières. Caroline van Monaco behoorde tot zijn vast cliënteel en ook Brad Pitt schoof er zijn voeten onder tafel. Wout is een bon vivant die geen blad voor de mond neemt.

Wie kookt er de pannen van het dak? En wie bakt er niets van?​
Chef in je Oor - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 20u05 op VIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: