Op dinsdag 28 juni om 21u20 bij VTM 2 wordt duidelijk wie van de drie overgebleven lefgozers nu écht het meeste lef heeft. Seda, Anthony of Mohamed: wie sleept de titel van 'De Grootste Lefgozer' in de wacht?

Tijdens de finale-aflevering hangt er behoorlijk wat elektriciteit in de lucht. De lefgozers moeten plaatsnemen in ‘Old Sparky’, een legendarische elektrische stoel waarin volgens de legendes meer dan 500 moordenaars de dood vonden. Zo ver komt het in ‘De Grootste Lefgozer’ natuurlijk niet, maar ‘Old Sparky’ jaagt wel flink wat stroom door het lichaam van de lefgozers. Welke lefgozer blijft het langst aan de stroom hangen?

In de tweede proef wordt het lachen geblazen. Of net niet? De drie kandidaten worden op een theaterpodium gedropt om voor een livepubliek een stand-up comedy show te geven. Wie tapt de beste moppen? Bij lefgozer Anthony loopt de plankenkoorts hoog op…

In de finaleproef worden de twee finalisten levend begraven. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgen ze een hoop vieze dingen in hun kist gesmeten - van muizen tot stinkende rotte vis. Wie houdt vol en wordt ‘De Grootste Lefgozer’?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: