Op 15-jarige leeftijd begint de jonge Sint-Niklazenaar Woodie Smalls muziek te maken. 4 jaar later – in 2015 – releaset hij zijn debuutalbum ‘Soft Parade’, waarmee hij in eigen land meteen enorm scoort. Niet alleen de Belgische pers is laaiend enthousiast over Woodie, maar hij wordt ook al snel opgemerkt door bekende internationale muziekblogs (Noisey, Complex, ...).

Door de jaren heen creëert hij zijn eigen herkenbare sound en flow, zoals te horen is op zijn track ‘Tokyo Drift’, die op de NBA 2K18 soundtrack staat. In zijn huidige nummers geeft hij zijn eigen touch aan de new school hip hop sound, en gaat het hem vooral om a good time te hebben, of dat nu in de studio met zijn squad is, of tijdens een night out in crazy Vegas.

Deze zomer ging Woodie Smalls naar de VS om aan nieuwe muziek te werken. Hij trok door New York, Los Angeles en Las Vegas. Zijn nieuwe single ‘Never Trust Again’ is een van de nummers die hij meebracht van zijn reis, en de video - die binnenkort wordt gereleaset - werd zelfs meteen onderweg op hun roadtrip geschoten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over