Eén-programma is best gewaardeerde Vlaamse BVN-programma

BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland, heeft het Eén-programma Wolven onderscheiden met de BVN-trofee voor het best gewaardeerde Vlaamse BVN-programma van het televisieseizoen 2012-2013. MNM-dj Peter Van de Veire overhandigde de trofee vanmorgen aan acteur Axel Daeseleire.

Met een waardering van 8,3 op 10 behaalde Wolven de hoogste waardering van alle Vlaamse programma’s die het afgelopen jaar op BVN werden uitgezonden. De waarderingscijfers zijn gebaseerd op een klantentevredenheidsonderzoek dat BVN al sinds 2007 jaarlijks laat uitvoeren.

Acteur Axel Daeseleire reageerde vanmorgen alvast heel enthousiast op het krijgen van de trofee: “Vergeet faam, vergeet geld. Waardering van het publiek is de grootste drijfveer voor elke cast en crew. We hebben allemaal met heel veel passie aan deze reeks gewerkt. Dat de BVN-kijkers van Wolven genoten hebben, doet dan ook enorm deugd.”

Het journaal blijft het best bekeken Vlaamse programma op BVN.

Over BVN

BVN is wereldwijd 24 uur per dag gratis te ontvangen via satelliet. BVN is een samenwerkingsverband tussen Radio Nederland Wereldomroep, de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT. BVN programmeert elke dag een breed aanbod aan Vlaamse en Nederlandse actualiteits- en duidingsprogramma’s. Maar ook fictie, ontspanning en sport komen aan bod. Zo kunnen Vlamingen in het buitenland op BVN o.a. naar Dagelijkse kost, Het journaal, Terzake, Café Corsari en Blokken kijken.

BVN: wereldwijd 24 uur op 24 uur te bekijken via de satelliet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over