Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Wolf Alice, dat zou plaatsvinden op 12 februari 2022 in Orangerie (Botanique), uitgesteld naar zondag 6 november 2022 en verplaatst naar La Madeleine.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

Nadat ze de Mercury Prize wonnen voor beste album van het jaar met 'Visions Of A Life' keert de Britse band Wolf Alice nu terug met 'Blue Weekend', verschenen in het begin van juni 2021. Ellie Rowsell en haar bandgenoten kwamen daarvoor in Brussel opnemen met Markys Dravs, producer van onder meer Arcade Fire en Björk. Het resultaat doet de kenmerkende shoegazey rock van het viertal machtig en weids klinken. Dat de groep op 'Blue Weekend' in vorm is, beaamt ook de laaiend enthousiaste Britse pers. Na het voorprogramma verzorgd te hebben voor de grootsten der aarde (Foo Fighters, Queens of the Stone Age) en de meest pretigieuze festivals bespeeld te hebben (waaronder o.a. Rock Werchter), komt Wolf Alice nu met een eigen show naar ons land. Een niet te missen concert op 6 november in La Madeleine in Brussel!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Wolf Alice
Datum: 
6 november 2022
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over