Tom Van Tongerloo
Winter Park Festival 2017

Het skiet al aardig op, want Winter Park Festival komt met een rotvaart dichterbij! Op zaterdag 4 november 2017, van 13:00 tot 00:00 uur, zal de tiroler, freestyle, eclectic, hardstyle en techno muziek weer over de piste van Aquabest galmen. Kilo’s confetti vallen als sneeuwvlokjes uit de lucht en de heetste dj’s, waaronder Dansado & De Feestneger, The Darkraver, Dominik Eulberg, LNY TNZ, Mark With A K en Olivier Weiter, zijn aanwezig om menig hartje te laten smelten. Daarnaast knalt Winter Park Festival nog door met Paul Elstak, Puinhoop Kollektiv, The Boy Next Door & Jody Bernal, Zany en nog vele anderen. Strijk je foutste skipak glad en zet je ski-muts alvast op, want Winter Park Festival is er meer dan klaar voor!

Mainstage by Café Costa
De grote vrienden van Café Costa, het gezelligste feestcafé van Eindhoven, hosten weer een eigen area op Winter Park Festival! De muziek in deze tent komt aan als een sneeuwbal in je gezicht op een mooie zomerdag. Verfrissend, onverwachts en delicious! Prepare yourself voor een lawine aan muziek van LNY TNZ, Paul Elstak, The Boy Next Door & Jody Bernal en Dansado & De Feestneger. Als vanouds zijn de poederbazen van Lampegastuh er dit jaar ook weer bij, om de hele tent op zijn kop te zetten. Niemand wordt gespaard door de confettikanonnen of de vele opblaasdieren die tijdens deze sets de partypistes vullen! Last but not least voegt Winter Park Festival ook De Lievelings DJ’s Van Je Zusje, Tiago Marques en Tomcio toe aan de line up van de Mainstage.

Kletskoek
Iedereen die de drukte op de piste willen ontglippen, kunnen lekker gaan wegdromen op smakelijke deephouse, techhouse en techno bij Kletskoek. De echte fijnproevers kunnen in deze area terecht voor setjes van Domink Eulberg, Olivier Weiter en Niels Feijen. Tussen alle sneeuwgevechten door kun je een dansje komen wagen bij Hakim Midhat of genieten van de muziek van Jimmy Wilt.

Raushaus
Het tempo van de muziek gaat in de Raushaus flink omhoog. Met de juiste mix van Freestyle en Hardstyle zullen er in deze area veel Brätwursten en Schnitzels verbrand worden. Trek de veters van de snowboots nog maar eens extra hard aan, want in deze area begeef je jezelf op glad ijs met The Darkraver, Mark With a K en de trots van Brabant: Zany. Mensen die zich willen wagen aan de zwarte piste kunnen dit ook samen doen met Ransom, Daani, PLN-B, Law Abiding Citizens en Quint.

Schirmbar – Die Après Ski Party
Vanaf 2017 zal Winter Park Festival nooit meer hetzelfde zijn. Dit jaar voegen de Rayonhoofden van Winter Park er een vierde, alles compleet makende, area aan toe! Winter Park Festival krijgt een après-skibar waar alleen maar de meest foute guilty pleasures, de fijnste meezingers én nummers met een hoog ‘lalala’ gehalte voorbijkomen. Trek je ‘zatte latten’ maar aan en scheur naar dé skihut van het zuiden!

Tickets
De tickets van Winter Park Festival gaan harder dan ooit! Nadat de Zwarte Piste tickets in enkele minuten uitverkocht waren, verdwijnen nu ook de Blauwe piste tickets als sneeuw voor de zon. Wil jij jezelf nog verzekeren van een ticket met fruchbuchkorting? Haal je Blauwe Piste tickets dan nog snel voordat het te laat is op www.winterparkfestival.nl.

FASE 1: Zwarte Piste ticket – UITVERKOCHT –
FASE 2: Blauw Piste ticket - €32,50 (incl. €3,- servicekosten)
FASE 3: Groene Piste ticket - €37,75 (incl. €3,25 servicekosten)

Shuttle Service
Vrienden van de show Partyreizen zorgen er ook dit jaar weer voor dat niemand hoeft te bobben. Vanaf Eindhoven Centraal station rijden er shuttlebussen van en naar het festival terrein. Check voor de actuele vertrektijden en tickets op www.partyreizen.nl en plan je reis voor vertrek via de NS Reisplanner.

Volg Winter Park Festival
Blijf op de hoogte van het laatste en overige belangrijke info omtrent Winter Park Festival op de website, de officiële Winter Park Facebook en Winter Park Instagram pagina.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: