Sinds afgelopen zondag is VTMKZOOM elk weekend in de ochtend tussen 08u00 en 10u00 aan zet bij VTM. Nu zondag 22 februari 2015 staat een gloednieuwe aflevering van de spelshow Baas in Huis op het programma. Opnieuw nemen kinderen het op tegen hun ouders in de gekke studioshow, gepresenteerd door VTMKZOOM Kaztaars Arne en Olga. Elke week verwelkomen ze twee nieuwe teamkapiteins. Deze week zijn dat: Kobe Van Herwegen en Showbizz Bart.

Ook deze week spelen de twee teams verschillende spelletjes tegen elkaar, aangemoedigd door het studiopubliek. De 12-jarige Amke Dockx, Maxime Michielsen en Caroline Gevers nemen het op tegen hun papa en mama’s: Danny Dockx , Ann De Groof en Vanessa van Regenmortel. Alle zes zijn ze afkomstig uit de Kempen.

Amke: “Als ik Baas in Huis ben, dan zou ik mijn ouders mijn huiswerk laten maken en naar school laten gaan in mijn plaats.”Ik zou mijn ouders om 20u00 naar bed sturen en zelf pas om 23u00 gaan slapen”, vult Caroline aan. Voor ze dat kunnen, moeten ze zoveel mogelijk Funnies verdienen door opdrachten te winnen. Wie de meeste Funnies binnenhaalt, mag zich op het einde van de show ‘Baas in Huis’ noemen. De kinderen gaan onder meer voor de Funnies: frietjes van de frituur eten, een uitstap naar keuze maken en een uur langer opblijven. De ouders hopen dan weer dat ze een avondje baas mogen zijn van de zapper, dat de kinderen de WC poetsen én dat ze een ontbijt op bed voor hen maken.

Tussen de verschillende delen van Baas in Huis, kunnen kijkers van nog meer nieuwe VTMKZOOM-programma’s volgen: nieuwe afleveringen van K3 Kan Het!, De Daltons en Heidi. In deze tweede aflevering van K3 Kan het! gaat Karen onder meer met Floris naar Pennenzakkenrock.

Dj Floris is een bekende naam op verschillende familie -en vriendenfeestjes, maar toch zou hij graag nog meer bekendheid krijgen door eens op te treden met een echte dj. Karen gaat Floris daarbij helpen en trekt met hem naar de studio van Regi. Gelukkig heeft Josje als studente nog aan de kassa gezeten om wat bij te verdienen, want zij zal Lente helpen met haar droom: een echte kassierster zijn. Kristel wordt dan weer met Bo verwacht in het atelier van Charel Cambré, de tekenaar van de K3-strips. Charel geeft Bo enkele handige tips mee voor het tekenen van strippersonages en op vraag van Bo maakt hij ook een ontwerp van Bo als stripfiguurtje.

Baas in huis zondag 22 februari om 08u00 bij VTM, herhaling op zaterdag 28 februari om 08u00 bij VTM en herhaling op zondag 1 maart om 17u15 bij VTMKZOOM

De volledige afleveringen van Baas in Huis kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over