Vlaanderen maakt dezer dagen kennis met het jong aanstormende talent Johnna. Hoewel Johnna al sinds zeer jonge leeftijd bezig is met muziek brengt hij pas annoo 2007 zijn eerste solo single “Rock the show” uit. Dat het publiek duidelijk voor Johnna gevallen is bewijzen de kids top 20 resultaten. De jonge knaap staat daar al verschillende weken in de top 3 van het klassement, mooie resultaten dus.

Johnna is op muzikaal vlak duidelijk niet aan zijn proefstuk toe. Zo was hij al lid van de in 2005 populaire groep ZaBoyZ en speelde hij al mee in verschillende musicalproducties. Vorig jaar nog speelde hij een rol in de musical “Emilie Jolie” in Vorst Nationaal.

“Rock the show” de hitsingle van Johnna kwam tot mee tot stand dankzij Luc Rigaux, die eerder al tekende voor de hits “Suavemente” van Paull Cless en “Mes rêves” van Lindsay, zij won hiermee de eurosong for kids voorrondes in 2005. Wij mogen nu 5 singles weggeven van “Rock the show” en het enige dat jij daar hoeft voor te doen is ons zeggen op wat leeftijd Johnna zijn eerste stappen op de planken zetten.

Hint: www.herculemusic.net

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: