Reshum van Til, Beter bekend als Reshum is geboren op 14 april 1982 in Eindhoven te Nederland. Reshum is van kinds af aan bezig met muziek. Zo begon ze op 5 jaar met dansen en zette zich in de middelbare school in voor de muziekavonden. Toen Reshum 17 werd ze gevraagd om als demo zangeres te fungeren en songs voor andere artiesten in te zingen.

Alles veranderde voor haar toen ze 18 was, haar moeder had voor de feestdagen als cadeau voor al haar kinderen een piano gekocht en ze was door het dolle heen! “Ik kon geen noten lezen, nog altijd niet, maar ben dagen, weken, maanden achter de piano gekropen. Vraag mij niet hoe of waardoor maar ik speel nu piano en schrijf mijn eigen nummer”

Eerder maakte ze ook deel uit van de groep “Seduced” die gevormd werd door Reshum, Katrien Schotte en Cindy Stoop. In November 2006 werd Reshum benaderd door BIP records. Deze maatschappij had een nummer waar ze een zangeres voor zochten. Het nummer moest alleen nog worden voorzien van tekst en melodie. Reshum ziet de hitpotentie van dit nummer en stemt toe dit project te doen. Met als het bekende gevolg de single “Read My Mind”. Dat “Read My Mind” wel degelijk een topnummer is zullen we niet ontkennen. Zo staat het nummer op nummer 3 in de Downloadchart van Free Record en stijgt het nummer door van 92 naar 67 in de 2de week Ultratop 50.

Wij mogen nu alvast enkele exemplaren weggeven van deze single. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons zeggen hoeveel nummers de groep Seduced uitbracht?

Je kan de single ook hier legaal downloaden

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: