Jullie, de fans, hebben Stan en zijn nieuwe single "Junebug" geweldig gesteund. Daar hoort een bedankje bij: als eerste kan jij hier nu zijn gloednieuwe "Junebug" video bekijken. Klik snel hier!

Maar er is nog veel meer leuks te melden; Deel de video met zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen op Facebook en Twitter! De fan met de meeste shares wint een unieke pop-up show van Stan Van Samang voor jou en enkele vrienden bij jouw thuis. Maak een schermafdruk van je likes en shares en stuur deze door naar mostiko@telenet.be. De wedstrijd start vandaag en duurt tot 23 augustus.

Maar voor Stan is elke fan een winnaar. Want met je deelname maak je later ook kans op meet & greets, exclusieve nieuwtjes over optredens, nieuwe nummers, demo versies en nog veel meer leuks.

Elke week kan je hier ook stemmen voor Stan's “Junebug” voor Radio 2 zomerhit. Stan had ook graag om zijn muzikantenvrienden Buscemi en Regi mee te nomineren! Bekijk de akoestische versie op Marathonradio MNM Junebug Live hier. Jouw unieke download link hiervan vind je hier. Er is ook een gloednieuwe remix beschikbaar op iTunes. Beluister hem hier. De originele versie is natuurlijk ook vanaf deze week beschikbaar op iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over