In de jaren negentig was de Britse Boysband Take That een echte hype in Engeland. Take That bestond toen nog uit 5 leden: Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange en de toen nog piepjonge Robbie Williams. In de jaren negentig verkocht Take That meer platen dan eender welke groep sinds The Beatles. Hits als ‘Everything Changes’, ‘Back For Good’, ‘Never Forget’ en ‘Relight My Fire’ zijn dan ook wereldberoemd en al meermaals gecoverd.

Maar in 1995 verkoos Robbie Williams een solocarrière boven de successen van Take That. Na 10 jaar afwezigheid keerden de 4 overige leden terug samen voor een succesvolle comeback van de Groep. Momenteel draait de carrière van Robbie Williams nog steeds op volle toeren en zag een comeback dan ook niet zitten. Dat de comeback van de overige leden een succes is bewijzen de resultaten. Momenteel scoren ze een hit met “Patience” en staan ze inmiddels 5 weken op nummer 1 in de Britse Charts. Ook het album van Take That “Beautiful World” staat op nummer 1. Robbie Williams moet dus voorlopig zijn vroegere groep laten voorgaan.

Wij mogen van dit prachtige album 2 exemplaren weggeven. Als jij ons weet te zeggen welke van de 4 groepsleden de oudste is maak jij misschien wel kans op dit prachtige album.

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: