Met 50 jaar op de carrièreteller is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz: Als zanger, presentator én entertainer is hij een absoluut icoon. Of je nu jong, oud, fan bent van Nederlandstalige muziek of niet: iédereen kan meezingen met “Zeven anjers, zeven rozen”, “Laat de zon in je hart”, "Als een leeuw in een kooi",....en zoveel meer!

“In januari 2020 waren we een traditie gestart met mijn nieuwjaarsconcert: Samen met mijn fans jaarlijks het nieuwe jaar vieren in het Kursaal Oostende. Vanwege de ondertussen welgekende schuldige is de editie van 2021 en 2022 niet kunnen doorgaan… maar op de eerste zaterdag van 2023 zal ik er dan eindelijk opnieuw op het podium staan voor een avond met al mijn grootste hits. Ik hoop jullie allemaal daar te zien en er samen een spectaculaire avond van te maken!”

De koning van het Vlaamse lied is na 50 jaar nog lang niet uitgezongen, en is helemaal klaar om samen met zijn fans 2023 op een onvergetelijke manier in te zetten. Herontdek Willy's uitgebreid repertoire en kom mee het nieuwe jaar vieren tijdens zijn nieuwjaarsconcert op zaterdag 7 januari in Kursaal oostende!

Meer info via www.gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over