Zijn Er Nog Kroketten?: dat is de prettig gestoorde eindejaarsquiz onder de feestelijke leiding van Jonas Van Geel en met Nathalie Meskens en Dimitri Leue als teamcaptains. Ook in deze voorlaatste aflevering is de inzet een jaar lang gratis kroketten. Om die binnen te rijven, versterken de teamcaptains zich elk met een zelfgekozen figuur van 2014.

Omdat “een beetje humor geen kwaad kan” vormt Dimitri Leue dit keer een team met William Boeva. De kleinste komiek van de lage landen had het afgelopen jaar zijn eigen zaalshow en was voor het eerst ook als presentator te zien in het 2BE-programma Balls Of Steel.

Nathalie Meskens voelt zich in haar sas met Sven De Ridder aan haar zijde. Ze hebben de afgelopen maanden fijn samengewerkt in Beste Kijkers, waar Sven haar vaste panelgast was, en ze stonden samen op de set van de bioscoopfilm Bowling Balls. De klik is er tussen deze twee, want hij moet de enige ‘kleine reus’ in Vlaanderen zijn die haar ‘bananenwijf’ mag noemen.

Team 2: Dimitri Leue En William Boeva

Of de selfie stick van William Boeva het beeldoverzicht van het jaar gehaald heeft, zal moeten blijken. Feit is dat Dimitri Leue zich door één van de fragmenten van 2014 tot grote ontboezemingen laat verleiden. Hij onthult waar zijn drie kinderen werden verwekt en hoe ze aan hun naam zijn gekomen.

Team 1: Nathalie Meskens En Sven De Ridder

Demonstreerde Nathalie vorige week een potje Japans huilen, vanavond neemt ze een peer in de mond om de hypes van 2014 te omschrijven. Aan Sven om deze trends te raden. Dit is normaal makkelijker gezegd dan gedaan. De Muilpeer blijkt evenwel een kolfje naar de hand van dit geolied duo en ze gaan voor een zotte rush van 60 seconden.

In deze aflevering van Zijn Er Nog Kroketten? krijgen de duo’s ook een reeks bastaard babies geserveerd, die elk een bekende mama en papa hebben. En ze worden geconfronteerd met een bijzondere Jeanine met de pet, die in 2014 even de actualiteit heeft aangevoerd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: