Op 6-7-8-9 augustus zou de 46ste editie van Festival Dranouter plaatsvinden. Een festival organiseren is niet toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat we dit weekend onopgemerkt laten voorbij gaan. Tijdens het festivalweekend vinden er heel wat exclusieve Zomersessies plaats op festivalterrein De Voute in Dranouter.

Willem Vermandere verklapte in het programma Vive La Vie al dat hij zou langskomen in Dranouter, dus krijg je van ons meteen het programma van 6-7-8-9 augustus.

  • Op donderdag 6 augustus is er een Dranouter Zomersessie met Willem Vermandere, Vera Coomans en Elixir.
  • Op vrijdag 7 augustus staan er optredens gepland van Portland, Mooneye (solo) en Salut La Copine.
  • Zaterdag 8 augustus wordt een Zomersessie met optredens van Flip Kowlier (solo), Spilar en EMY.
  • Op zondag 9 augustus is het de beurt aan een Zomersessie van Novastar (solo), Wör en Meskerem Mees.

TICKETVERKOOP ZOMERSESSIES VAN FESTIVALWEEKEND START OP DONDERDAG 2 JULI

De ticketverkoop voor de optredens van 6, 7, 8, 9 augustus 2020 start op donderdag 2 juli om 10u. Een ticket voor een Zomersessie kost 35 euro. We vragen onze bezoekers om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Dranouter Zomersessies. Per bestelling kan je dus minimum 4 tickets en maximum 10 tickets aankopen.

Verzamel je vrienden, familie en Dranouter-buddies & zorg ervoor dat je op donderdag 2 juli om 10u klaarzit achter je computer om die tickets te verzilveren!

Volg Festival Dranouter op Facebook, Instagram & schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan op de homepagina). Zo mis je niets van alle festivalplannen.

EXTRA TICKETS VOOR ZOMERSESSIES VAN JULI

Het kan niet op met positief nieuws. Zoals je wellicht vernam via de media, is het mogelijk om de capaciteit voor evenementen uit te breiden. Er komen dus een beperkt aantal extra tickets vrij voor de Zomersessies van juli, met op de line-up o.a. Absynthe Minded (duo), Stef Kamil Carlens, Geike (trio), Faces On TV (solo)... Het grootste deel van de Zomersessies was razendsnel uitverkocht. Ook de ticketverkoop van deze extra tickets gaat goed: de Zomersessie van Brihang en de Zomersessie van Yevgueni zijn intussen opnieuw uitverkocht. Klik snel op de button hieronder om je (extra) tickets te bemachtigen!

Zomersessies kort uitgelegd

  • Met een ticket voor een Zomersessie krijg je toegang tot het festivalterrein De Voutein Dranouter. Klik hier voor meer info over de locatie.
  • Per Zomersessie vinden er 2 à 3 optredens plaats: een mix van de beste Belgische acts en nog te ontdekken talent. Met je ticket pik je dus alle optredens van die dag mee. Klik hier om de line-up per Zomersessie te ontdekken.
  • De versterkte optredens eindigen om 22u. Het festivalterrein sluit telkens om middernacht. Klik hier voor de openingsuren en alle praktische info.
  • Op het gezellige festivalterrein zal je ook kunnen genieten van een drankje en iets om te eten. Want een festival is meer dan optredens alleen ;-)
  • Kortom: dankzij de Zomersessies pik je dat heerlijke festivalgevoel mee!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: