Onze ‘keizer van het Vlaamse lied’ Will Tura is terug met een geweldig nieuw full-album, vol nieuwe liedjes. Op ‘Klein Geluk’ prijken 12 nummers, in verschillende genres die Tura op meesterlijke wijze zich eigen maakt. “Muziek is veel te mooi om je maar tot één genre te beperken”, zegt Tura zelf. “En daarom presenteer ik al die prachtige stijlen waar ik zo van hou op dit album. Jazz, rock, croonermuziek, country, chanson,…Ik heb me volledig uitgeleefd.”

?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /Samen met producer Steve Willaert dook Will afgelopen maanden de studio in. Verschillende bevriende artiesten werkten ook mee aan teksten en composities, zoals onder andere Stijn Meuris, Helmut Lotti.The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band nam dan weer de begeleiding voor zich op de titelsong van het album 'Klein Geluk'.

Bij de cd ‘Klein Geluk’ zit ook een bonus-dvd, met daarop het fantastische verjaardagsconcert dat Tura afgelopen zomer gaf in Veurne om zijn 75ste verjaardag te vieren. Het concert werd live uitgezonden op Eén en Radio 2. Op Eén haalde het concert maar liefst 1 miljoen kijkers!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over