Nu dinsdag 23 december om 14u00 komen Christoff én Will Tura samen naar de BV pop-up store van Muziekpunt.be in het Waasland Shopping Center. Beide heren scoren momenteel bijzonder goed in de Ultratop 50 met hun gezamenlijke album ‘Will Tura & Christoff - Back To Back’, een dubbel cd met hun grootste hits. Op dinsdag 23 december geeft Christoff om 14u00 een optreden in het Waasland Shopping Center en aansluitend zal hij ‘uitzonderlijk’, samen met Will Tura het ‘Back To Back’ album signeren.

Het gigantische succes van het ‘Back To Back’ album van beide artiesten is zonder meer de tracklist die Will en Christoff zelf hebben bepaald en waarvoor ze bijgevolg ook hun mooiste nummers hebben uitgekozen. Speciaal voor de fans, heeft Christoff ook nog als uitsmijter een mooie muzikale interpretatie opgenomen van het ‘Onze Vader’ gebed.

Na de gemeenschappelijke doortocht van beide artiesten in het Waasland Shopping Center, zal Christoff vervolgens z’n opwachting maken tegen 17u00 – in plaats van 16u30 – voor een optreden en signeersessie in de BV pop-up store van Muziekpunt.be in Ring Shopping Kortrijk-Noord.

Meer info over de BV pop-up stores van Muziekpunt.be in Sint-Niklaas en Kortrijk, kan je vinden op www.muziekpunt.be of de websites van beide shoppingcentra.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: