Dat we niet noodzakelijk sneeuw en een aprés-skihut nodig hebben om te kunnen feesten, bewezen De Alpenzusjes al meermaals. Met o.a de 'Jungle Dans' en 'Haka' mochten we ons afgelopen zomers al vaker in het zweet dansen. Vanaf vandaag voegen ze aan dat lijstje ook 'Wil jij de mijne zijn' toe.

De agenda van dit Nederlandse zangduo is deze zomer dan ook goed gevuld. Met hun nieuwe zomersingle 'Wil jij de mijne zijn' voegen ze een nieuwe feestplaat toe aan hun repertoire. Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen samen de Alpenzusjes. De twee vrolijke meiden kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vrienschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. "Wij zijn zelf 2 feestbeesten die ervan houden om samen de tent op z'n kop te zetten en er een leuk feest van te maken. We hopen dan ook dat het publiek luidkeels mee zal zingen met onze nieuwe single 'Wil jij de mijne zijn" zeggen Chantal en Kirsten enthousiast. De tekst van deze single is geschreven door de Gebroeders KO. De productie nam, zoals altijd, producer Waylon van der Heijden op zich.

Bekijk hier de videoclip van 'Wil jij de mijne zijn':

'Wil jij de mijne zijn', de nieuwe single van De Alpenzusjes kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over