Belangrijke levensvragen, we hebben er allemaal af en toe mee te maken: wie is Marlèneke? Hoeveel brugdagen kan ik dit jaar opnemen? Waar is die ene kous gebleven? En last but not least: wie komt er op Zeverrock platen draaien?

De spanning mag van de drukpan die zich de jongste weken in jouw bovenkamer heeft genesteld, want de volgende jongens en meisjes komen op 5 en 6 augustus uw dansbenen testen: DJ Kemo! Manuals! Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob! Amber Broos! DJ Avack! Tola OG! Olsan Twins! Eagl! Schijvenslijters die garant staan voor een feestje waarvan het de volgende ochtend prachtig ontwaken is.

Ze komen boven op Froukje, Novastar, The Subs, Noordkaap en co. (de volledige line-up vind je op onze website) maar dat is nog niet alles. Ook de silent disco herrijst in full swing, eind juni kom je te weten wie daar de esbattementen leidt.

Ondertussen staat je maar één ding te doen: je verzekeren van een plek op de fijnste festivalweide van het land. Tickets koop je uitsluitend via onze website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over