De stemming voor de MIA’s is op 19 januari afgerond. Nog één categorie ligt open: voor de Hit Van Het Jaar kunnen de kijkers enkel stemmen tijdens de liveshow op zaterdag 8 februari op Eén. Het wordt kiezen voor één van deze vier hits van het voorbije jaar: Amalfi van Hooverphonic, We Can Only Live Today (puppy) van Netsky feat. Billie, I’m Your Sacrifice van Ozark Henry en Formidable van Stromae. De genomineerde hits zijn geselecteerd op basis van de verkoopcijfers in Vlaanderen en airplay op de Vlaamse radiostations, gebaseerd op de officiële gegevens van de Ultratop.

Stromae maakt dus kans om met acht MIA’s naar huis te gaan. Hij is één van de genomineerde artiesten die ook optreedt tijdens de liveshow. En het is ook uitkijken naar een verrassingsgast die het podium van de MIA’S zal inpalmen.

Zoals het een echte awardshow betaamt, worden de MIA’S overhandigd door een indrukwekkend gezelschap van bekende persoonlijkheden: onder andere Vlaams Minister van Media Ingrid Lieten, Bart Peeters, Herman Brusselmans, Jan en Ella Leyers, Lize Feryn, Matteo Simoni, Nathalie Meskens, Tanja Dexters, Tom Waes en Urbanus reiken persoonlijk de MIA’S uit aan de winnaars.

MIA’S: zaterdag 8 februari om 20.45 u. live op Eén en live via www.een.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: