Vanaf deze week kan je op MENT kijken en op Family Radio luisteren naar de ‘Ambiance Top 50’. Gastheer Filip D’Haeze stelt de 50 grootste party- en ambiance songs voor in een feestelijke lijst die je niet mag missen. Tussen het muzikale geweld door krijgt Filip ook bezoek in de studio. Zo komen o.a. Gene Thomas en Lindsay langs en de vliegende ‘Ambiance Top 50’ reporter haalt ook Laura Lynn en de Vengaboys voor de camera. “We zijn heel blij dat we de Vengaboys hebben kunnen strikken voor een interview. De 90’s iconen bij uitstek zijn erg karig met het geven van interviews, maar onze vliegende reporter kreeg hen toch zo ver voor wat ik graag omschrijf als een hilarisch en apart gesprek”, zegt een enthousiaste Filip D’Haeze.

Wie kijkt of luistert naar de ‘Ambiance Top 50’ krijgt alvast een gevarieerde hitlijst voorgeschoteld waar schlager- en populaire variété artiesten elkaar feilloos weten te vinden. De ‘Ambiance Top 50’ is dan ook een ideale opwarmer voor de 4de editie van het ‘Festival Van De Ambiance’ dat op zaterdag 6 december plaatsvindt in ’t Kuipke in Gent. Op de affiche staan er 15 topartiesten. Christoff, De Romeo’s, Bart Kaëll, Willy Sommers, Luc Steeno, Yves Segers, Jo Vally, De Romeo’s, Swoop, Gene Thomas en de internationale kleppers Dennie Christian, René Froger, The Gibson Brothers en de Vengaboys. Verder zijn er ook dj-sets van Dimitri Vantomme en Q-dj Sven Ornelis die zorgt voor een stevige afterparty.

Meer info over het Festival Van De Ambiance kan je vinden op http://www.festivalvandeambiance.be Tickets kan je reserveren via http://www.boekjeticket.be of op 0902 69 666 (Max €1/Min). De ‘Ambiance Top 50’ is er vanaf maandag 27 oktober op MENT elke werkdag om 12u00 en 18u00. Op zaterdag 1 november zie en hoor je de volledige lijst op MENT. Ook op Family Radio kan je de komende week luisteren naar de ‘Ambiance Top 50’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival Van De Ambiance
Datum: 
Zaterdag 6 december 2014
Locatie: 
't Kuipke, Gent

Reservatie:

Meer over