Dinsdag hebben de partners voor de eerste keer beelden te zien gekregen van hun Undercover Lovers. Nicole kreeg onmiddellijk daarna te horen dat haar Remco genomineerd is. Dat bericht en de beelden zorgen voor een korte nacht voor Nicole en Evi. Maar aan stoppen met het spel denkt Remco nog lang niet. Hij vindt het vreemd dat de vrijgezellen hem verdenken. Paco daarentegen maakt zich voorlopig nog geen zorgen. Hij heeft zijn vriendinnetje Stefanie als dekmantel … Maar Stefanie luistert een verontrustend gesprek tussen Paco en Koen af en weet niet wat ze daarmee moet aanvangen.

Nico heeft confronterende beelden gezien van Dido. Want zijn Dido speelt het spel erg hard. Tijdens het ontbijt in de partnervilla, blijft de nakende eliminatie het enige gespreksonderwerp. De vrouwen hebben nog een hele dag om te bepalen wie volgens hen de undercover lover is. En de meningen zijn verdeeld! Dat zorgt voor de eerste spanningen …

En dan is het tijd om te bepalen wie van de eerste twee genomineerden uit het spel gekegeld wordt. Verdenkt de groep Remco of willen ze Steven eruit? Ook in de partnervilla stijgt de spanning… Want wie mag zijn geliefde terug in de armen sluiten, maar is zo voorgoed de kans op 100.000 euro kwijt?

Vanavond om 22.20 uur op VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: